Borongan elastis sisal scratch pos témbok sudut ucing tangkal scratching pos ucing

Pondok Description:

OverviewQuick DetailsType: piaraan ToysToys Tipe: Interactive ToysMaterial: Sisal ClothApplication: CatsFeature: Eco-FriendlyPlace of Origin: Zhejiang, ChinaBrand N ...


  • Port: Ningbo or Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • MOQ: 100pcs
  • Brand: Shinee
  • Delivery time: 20 days normally
  • Customization: Custom logo and package
  • Package: Custom or normal
  • jéntré produk

    Our company

    Tags produk

    Ningbo J & E import and export Co., Ltd. Was established in 2010. Our company is located in Ningbo, Our main products are included pet safety gate, pet cage, cat house and cat tree in our own factory. Now we have over 200 workers and 5000 square meters area. The production capability reaches 30pcs 40ft containers per month. On another way, we also do trade business of all kinds of other pet products. They are included pet collar & leashes, pet brushes, pet feeders, cat toys, small animal accessories.

    Quality alus, layanan alus, harga alus tur efisiensi tinggi anu prinsip bisnis urang. Basa dina eta, produk urang geus dijual ka Amérika Kalér, Éropa, Korea jeung Jepang .Moreover, kami geus ngarasakeun reputasi alus dina pamasaran ieu. Pikeun ngamekarkeun deui bisnis jeung konsumén heubeul jeung anyar kami, kami geus ngadeg kami sorangan sourcing jeung desain departemén item piaraan anyar dina unggal poé.


    pabrik

    Our factory was established in 1997, specializing in the production of pet supplies, has 20 years of manufacturing experience, product quality through IS0 14001/SGS/EN1930-2011 standards. The factory is located in Ninghai, a county of Ningbo, It is 45 minutes away from Ningbo Airport. , 50 km from Ningbo Railway Station.Our main products are included pet safety gate, pet cage, cat house and cat tree,our 5000 square meters factory has a monthly capacity 30-50pcs 40ft containers,there is total 200 workers in our factories. We have our own researching and developing department,and send us your project,we will give you a good sample with in 7-15days.

    Ihtisar
    Rincian gancang
    ketik:
    piaraan Toys
    Toys Tipe:
    Toys interaktif
    bahan:
    Sisal lawon
    aplikasi:
    ucing
    fitur:
    Eco-Friendly
    Tempat Asal:
    Zhejiang, Cina
    Ngaran brand:
    OEM
    Jumlah modél:
    SE-MP-009
    warna:
    ngaropéa
    ukuran:
    30 * 30 * (40-60) CM
    Ngaran Produk:
    tangkal ucing
    Ngaran:
    ucing pos scratching
    item:
    ucing pos scratching tangkal
    pamakéan:
    Maén Cat Toys
    logo:
    Customed Logo
    gaya:
    kamewahan
    MOQ:
    1pcs
    paking:
    karton

    Bungkusan & Taliwang

    Jual Unit:
    item hiji
    Hiji ukuran pakét: 
    30X30X20 cm
    Hiji beurat kotor:
    1,8 kg
    Pakét Tipe:
    tangkal ucing dipak ku karton
    Waktos prosés :
    Kuantitas (siapkeun) 1 - 1 > 1
    Est. Waktos (poé) 15 Bisa disawalakeun

    Borongan elastis sisal scratch pos témbok sudut ucing tangkal scratching pos ucing

     

    Panjelasan Produk

     

    Ieu panganyarna Cat scratching Tangkal mangrupakeun imah pamungkas pikeun sagala ucing, Ieu ngagabungkeun scratching, perching, chasing, climbing, ngajajah, bersantai na justplain senang sagala dieu, Beungeut plush carpeted nyadiakeun tabung comfort.The tambahan anu dibungkus kalayan tali sisal pikeun pets Anjeun mun scratch tur muter kalawan. Dasar sturdy nyegah swaying wae kitu éta aman dina sagala datar sangkan anjeun teu kudu salempang ngeunaan tatu pikeun ucing anjeun; The tangkal ucing stylish bakal nyampur di kalayan decor Anjeun.

     

    Panjelasan Produk     

     Borongan elastis sisal scratch pos témbok sudut ucing tangkal scratching pos ucing

    Item No.

     SE-MP-009
    material  Sisal lawon
    Ukuran & Beurat  30 * 30 * (40-60) CM
    warna  ngaropéa
    MOQ  1PCS
    Waktos pangiriman  35 poé sanggeus narima titipan nu
    item pamayaran

     T / T, L / C jsb

    Gambar produk

    Émbaran parusahaan

     

     

    certifications

     

     

    FAQ

     

    1.Do anjeun gaduh saham?
    ♦ Sumuhun, urang tiasa ngilikan di 1 day.
    2.Did maneh ngajual di Amazon?
    ♦ Sumuhun, urang tiasa ngilikan kana FBA gudang. 
    3.Can Anjeun ngaropéa warna? 
    ♦ Tangtu 
    4.We hoyong mendesain pakét urang, ok?
    ♦ Pasti, giftbox, kartu molotok, PP kantong atawa lianna nu kawas?
    5.How anjeun tambahkeun logo urang?
    ♦ Ku printe sutra, atanapi ngaput atawa lianna nu peryogi
    6.Is eta bisa dipake nyampur leungeun kénca & leungeun katuhu atawa loba model? 
    ♦ Ok
    7.Can anjeun gaul loba suri tauladan jang set hiji?
    ♦ Sumuhun, nu model anjeun kawas keur campuran?

     

    Bungkusan & pengiriman barang

     

     

    Taros Kami

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1

    About us

    Product line抬头Product lineOur partner4Contact us

     

     

     

     

    Produk patali

    Ngalanggan Ka kami Newsletter

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03