Shinee piaraan udang anjing ucing kaulinan pabrik borongan pabrik

Katerangan pondok:


  • Palabuhan:Ningbo atanapi Shanghai
  • Sarat Pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T
  • MOQ:100 lembar
  • merek:Shinee
  • Waktos pangiriman:Biasana 20 dinten
  • Kustomisasi:logo custom jeung pakét
  • Paket:Adat atanapi biasa
  • ukuran:32*20*8 cm
  • beurat:130g
  • Bahan:Plush
  • Rincian produk

    Perusahaan urang

    Tag produk

    Ningbo J & E impor jeung ékspor Co., Ltd. Diadegkeun dina 2010. Pausahaan urang aya di Ningbo, produk utama urang kaasup Gerbang kaamanan piaraan, kandang piaraan, imah ucing jeung tangkal ucing di pabrik urang sorangan.Ayeuna urang gaduh langkung ti 200 pagawé sareng 5000 méter pasagi.Kamampuhan produksi ngahontal 30pcs peti 40ft per bulan.Dina cara anu sanés, urang ogé ngalakukeun usaha dagang tina sagala jinis produk piaraan sanés.Éta kalebet kerah piaraan & leashes, sikat piaraan, pakan piaraan, cocooan ucing, asesoris sato leutik.

    Kualitas anu saé, jasa anu saé, harga anu saé sareng efisiensi anu luhur mangrupikeun prinsip bisnis urang.Dumasar éta, produk urang geus dijual ka Amérika Kalér, Éropa, Korea jeung Jepang .Leuwih ti éta, kami geus ngarasakeun reputasi alus dina pamasaran ieu.Pikeun ngembangkeun langkung seueur bisnis sareng para palanggan anu lami sareng énggal, kami parantos ngadegkeun departemén sumber sareng desain sorangan pikeun barang piaraan énggal unggal dinten.


    Pabrik

    Pabrik urang diadegkeun dina 1997, specializing dina produksi suplai piaraan, boga 20 taun pangalaman manufaktur, kualitas produk ngaliwatan standar IS0 14001 / SGS / EN1930-2011.Pabrik lokasina di Ninghai, hiji county of Ningbo, Éta 45 menit jauh ti Bandara Ningbo., 50 km ti Ningbo Railway Station.Our produk utama anu kaasup Gerbang kaamanan piaraan, kandang piaraan, imah ucing jeung tangkal ucing, pabrik 5000 méter pasagi urang boga kapasitas bulanan 30-50pcs 40ft peti, aya total 200 pagawe di pabrik urang.Simkuring gaduh urang sorangan nalungtik tur ngamekarkeun departemén, sarta ngirim kami proyék anjeun, kami bakal mere Anjeun sampel alus kalawan di 7-15days.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1

    About us

    Product line抬头Product lineOur partner4Contact us

     

     

     

     

  • Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03