Piaraan Anjing Toys 6 Pek kado Siapkeun Anjing Tali Kaulinan Siapkeun Dog Puppy nyapek Toys Siapkeun

Katerangan pondok:

Tinjauan Cepet Rincian Tipe: Pet Toys Toys Type: Chew Toys Bahan: Plush+...


Rincian produk

Tag produk

Ningbo J & E impor jeung ékspor Co., Ltd. Diadegkeun dina 2010. Pausahaan urang aya di Ningbo, produk utama urang kaasup Gerbang kaamanan piaraan, kandang piaraan, imah ucing jeung tangkal ucing di pabrik urang sorangan.Ayeuna urang gaduh langkung ti 200 pagawé sareng 5000 méter pasagi.Kamampuhan produksi ngahontal 30pcs peti 40ft per bulan.Dina cara anu sanés, urang ogé ngalakukeun usaha dagang tina sagala jinis produk piaraan sanés.Éta kalebet kerah piaraan & leashes, sikat piaraan, pakan piaraan, cocooan ucing, asesoris sato leutik.

Kualitas anu saé, jasa anu saé, harga anu saé sareng efisiensi anu luhur mangrupikeun prinsip bisnis urang.Dumasar éta, produk urang geus dijual ka Amérika Kalér, Éropa, Korea jeung Jepang .Leuwih ti éta, kami geus ngarasakeun reputasi alus dina pamasaran ieu.Pikeun ngembangkeun langkung seueur bisnis sareng para palanggan anu lami sareng énggal, kami parantos ngadegkeun departemén sumber sareng desain sorangan pikeun barang piaraan énggal unggal dinten.


Pabrik

Pabrik urang diadegkeun dina 1997, specializing dina produksi suplai piaraan, boga 20 taun pangalaman manufaktur, kualitas produk ngaliwatan standar IS0 14001 / SGS / EN1930-2011.Pabrik lokasina di Ninghai, hiji county of Ningbo, Éta 45 menit jauh ti Bandara Ningbo., 50 km ti Ningbo Railway Station.Our produk utama anu kaasup Gerbang kaamanan piaraan, kandang piaraan, imah ucing jeung tangkal ucing, pabrik 5000 méter pasagi urang boga kapasitas bulanan 30-50pcs 40ft peti, aya total 200 pagawe di pabrik urang.Simkuring gaduh urang sorangan nalungtik tur ngamekarkeun departemén, sarta ngirim kami proyék anjeun, kami bakal mere Anjeun sampel alus kalawan di 7-15days.

Ihtisar
Rincian gancang
Tipe:
Piaraan Toys
Jenis kaulinan:
Nyamah Toys
Bahan:
Plush + Tali katun
Aplikasi:
Anjing
Fitur:
Eco-Friendly, stocked
Tempat Asal:
Zhejiang, Cina
Ngaran Brand:
OEM, ODM
Jumlah modél:
SE-PT-021
warna:
Disaluyukeun
beurat:
406g
Ngaran Produk:
kaulinan anjing set
ngaran:
kaulinan tali anjing
barang:
kaulinan mamah anjing
Pamakéan:
Maén Toys Anjing
Logo:
Logo customed
MOQ:
50 susunan
Paket:
Tas luhur

Bungkusan & Pangiriman

Ngajual Unit:
item tunggal
Ukuran Paket Tunggal:
UKURAN 35 X 25 X 5 cm
beurat kotor tunggal:
0,4 kg
Jenis Paket:
Anjing Toys diatur dipak ku karton

Waktos prosés:
Kuantitas (Sapotong) 1 – 50 > 50
Wétan.Waktos (dinten) 15 Pikeun dirundingkeun

Panjelasan Produk
Piaraan Anjing Toys 6 Pek kado Siapkeun Anjing Tali Kaulinan Siapkeun Dog Puppy nyapek Toys Siapkeun


Nomer modél
Piaraan Anjing Toys 6 Pek kado Siapkeun Anjing Tali Kaulinan Siapkeun Dog Puppy nyapek Toys Siapkeun
Bahan
Plush + tali katun
Ukuran
 
Beurat
406g
Warna-warna
ngaropéa
Bungkusan
Numutkeun paménta konsumén
Ukuran karton
  
Pikeun jenis piaraan
Anjing
Fitur produk
Luar Dog Carrier
MOQ
50 susunan
Waktos pangiriman
Sakitar 30 dinten
Palabuhan kiriman
Ningbo atanapi Shanghai
OEM / ODM
Wilujeng sumping
Sampel
Urang tiasa nawiskeun sampel urang aya sakaligus haratis





Langkung Produk


Pituduh meuli


1. Dupi anjeun gaduh saham?
♦ Leres, urang tiasa ngintunkeun dina 1 dinten.
2. Naha anjeun ngajual di Amazon?
♦ Leres, urang tiasa ngintunkeun ka gudang FBA.
3. Can Anjeun ngaropéa warna?
♦ Tangtu
4.Urang rék ngarancang pakét urang, ok?
♦ Pasti, kotak kado, kartu molotok, kantong PP atanapi anu anjeun resep?
5. Kumaha anjeun nambahkeun logo urang?
♦ Ku printe sutra, atawa ngaput atawa lianna nu peryogi
6. Naha tiasa dianggo pikeun nyampur leungeun kénca & leungeun katuhu atanapi seueur modél?
♦ Oké
7. Dupi anjeun nyampur loba model pikeun set hiji?
♦ Leres, model mana anu anjeun resep pikeun campuran?

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • 1

    About us

    Product line抬头Product lineOur partner4Contact us

     

     

     

     

    Produk patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03