Tentang Kami

Tim kami

Tim kami

Ninbo J & E impor sarta ékspor Co., Ltd. didirikan dina 2010. parusahaan kami aya di Ningbo, produk utama kami téh kaasup Gerbang piaraan kaamanan, kandang piaraan, imah ucing jeung tangkal ucing di pabrik urang sorangan. Ayeuna kami kudu leuwih 200 pagawé sarta 5000 pasagi aréa méter. Kamampuhan produksi ngahontal 30pcs peti 40ft per bulan. Dina cara sejen, urang ogé ngalakukeun bisnis perdagangan sakabeh rupa produk piaraan séjén. Éta téh kaasup kerah piaraan & leashes, brushes piaraan, feeders piaraan, Toys ucing, asesoris sato leutik.

Quality alus, layanan alus, harga alus tur efisiensi tinggi anu prinsip bisnis urang. Basa dina eta, produk urang geus dijual ka Amérika Kalér, Éropa, Korea jeung Jepang .Moreover, kami geus ngarasakeun reputasi alus dina pamasaran ieu. Pikeun ngamekarkeun deui bisnis jeung konsumén heubeul jeung anyar kami, kami geus ngadeg kami sorangan sourcing jeung desain departemén item piaraan anyar dina unggal poé.

 

pabrik

Pabrik urang didirikan dina 1997, specializing dina produksi suplai piaraan, boga 20 taun pangalaman manufaktur, kualitas produk ngaliwatan IS0 14001 / SGS / EN1930-2011 standar. Pabrik anu lokasina di Ninghai, a county of Ningbo, Éta 45 menit jauh ti Ningbo Airport. , 50 km ti Stasion karéta Ningbo. Produk utama urang téh kaasup Gerbang piaraan kaamanan, kandang piaraan, imah ucing jeung tangkal ucing, méter pasagi pabrik kami 5000 boga peti 40ft kapasitas bulanan 30-50pcs, aya total 200 pagawé di pabrik urang. Urang kudu nalungtik urang sorangan tur ngamekarkeun departemén, jeung ngirim kami proyék anjeun, maka kami bakal méré Anjeun sampel alus kalayan di 7-15days.

 

pabrik urang

Misi kami

Tujuan kami anu ka janten supplier kelas dunya ka konsumén kelas wold jeung ka ngaleuwihan expections customer kami di kualitas, pangiriman jeung ongkos ngaliwatan pamutahiran kontinyu sarta interaksi customer

showroom 01
showroom 02
showroom 03
showroom 04

Ngalanggan Ka kami Newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03