ngeunaan Company

Ninbo J & E impor sarta ékspor Co., Ltd. didirikan dina 2010. parusahaan kami aya di Ningbo, produk utama kami téh kaasup Gerbang piaraan kaamanan, kandang piaraan, imah ucing jeung tangkal ucing di pabrik urang sorangan. Ayeuna kami kudu leuwih 200 pagawé sarta 5000 pasagi aréa méter. Kamampuhan produksi ngahontal 30pcs peti 40ft per bulan. Dina cara sejen, urang ogé ngalakukeun bisnis perdagangan sakabeh rupa produk piaraan séjén. Éta téh kaasup kerah piaraan & leashes, brushes piaraan, feeders piaraan, Toys ucing, asesoris sato leutik ...

Ngalanggan Ka kami Newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03