Grosir lentur Sisal ngeruk kirim wall sudhut cat wit scratching kirim kucing

Short Description:

OverviewQuick DetailsType: Pet ToysToys Koleksi: Interactive ToysMaterial: Sisal ClothApplication: CatsFeature: Eco-FriendlyPlace Asal: Zhejiang, ChinaBrand N ...


  • Port: Ningbo or Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • MOQ: 100pcs
  • Brand: Shinee
  • Delivery time: 20 days normally
  • Customization: Custom logo and package
  • Package: Custom or normal
  • Detail produk

    Our company

    Tags Product

    Ningbo J & E import and export Co., Ltd. Was established in 2010. Our company is located in Ningbo, Our main products are included pet safety gate, pet cage, cat house and cat tree in our own factory. Now we have over 200 workers and 5000 square meters area. The production capability reaches 30pcs 40ft containers per month. On another way, we also do trade business of all kinds of other pet products. They are included pet collar & leashes, pet brushes, pet feeders, cat toys, small animal accessories.

    Quality Good, becik, rega apik lan efficiency dhuwur asas bisnis kita. Base ing, produk kita wis didol kanggo Amérika Lor, Eropah, Korea lan Jepang .Apa maneh, kita wis sante reputasi apik ing marketing iki. Kanggo ngembangaken liyane bisnis karo pelanggan lawas lan anyar kita, kita wis diadegaké kita dhewe ngalami kasusahan lan desain departemen kanggo item pet anyar ing saben dina.


    pabrik

    Our factory was established in 1997, specializing in the production of pet supplies, has 20 years of manufacturing experience, product quality through IS0 14001/SGS/EN1930-2011 standards. The factory is located in Ninghai, a county of Ningbo, It is 45 minutes away from Ningbo Airport. , 50 km from Ningbo Railway Station.Our main products are included pet safety gate, pet cage, cat house and cat tree,our 5000 square meters factory has a monthly capacity 30-50pcs 40ft containers,there is total 200 workers in our factories. We have our own researching and developing department,and send us your project,we will give you a good sample with in 7-15days.

    Ringkesan
    Details cepet
    Ketik:
    Pet Toys
    Toys Koleksi:
    Toys Interactive
    Material:
    Sisal Kain
    aplikasi:
    Kucing
    Feature:
    Eco-Friendly
    Panggonan Asal:
    Zhejiang, China
    Jeneng merek:
    OEM
    Panggil Model:
    SE-MP-009
    warna:
    selaras
    Size:
    30 * 30 * (40-60) CM
    Product Name:
    wit cat
    jeneng:
    kucing kirim Ngukur
    item:
    kucing kirim Ngukur wit
    Dianggo:
    Playing Cat Toys
    Logo:
    Customed Logo
    Gaya:
    Luxury
    MOQ:
    1pcs
    packing:
    Carton

    Packaging & Delivery

    Sade Unit:
    item Single
    Single ukuran paket: 
    30X30X20 cm
    Single bobot reged:
    1.8 kg
    Paket Koleksi:
    wit kucing dikempalken dening Carton
    Lead Wektu :
    Jumlahe (Set) 1 - 1 > 1
    Est. Wektu (dina) 15 Kanggo dipunrembag

    Grosir lentur Sisal ngeruk kirim wall sudhut cat wit scratching kirim kucing

     

    Description Product

     

    Iki Latest Cat Ngukur Tree punika ngarep pokok kanggo maksud apa kucing, Nggabungke scratching, tetep nangkring, nguber, climbing, njelajah, ngendhokke lan justplain fun kabeh kene, Ing lumahing barang paling apik carpeted menehi tabung comfort.The ekstra sing kebungkus karo tali Sisal kanggo pets kanggo ngeruk lan muter karo. Dasar kuat ngalangi Swaying sembarang supaya aman ing sembarang lumahing warata supaya sampeyan ora kudu padha sumelang bab bundhas kanggo kucing; ing wit cat apik gayane bakal campuran karo riasan.

     

    Description Product     

     Grosir lentur Sisal ngeruk kirim wall sudhut cat wit scratching kirim kucing

    Item No

     SE-MP-009
    Material  Sisal Kain
    Size & Bobot  30 * 30 * (40-60) CM
    warna  selaras
    MOQ  1pcs
    wektu pangiriman  35 dina sawise nampa simpenan
    item pembayaran

     T / T, L / C etc.

    Pictures Product

    Informasi Company

     

     

    sertifikasi

     

     

    FAQ

     

    1.Do sampeyan duwe stock?
    ♦ Ya, kita bisa kapal in 1 day.
    2.Did ngedol ing Amazon?
    ♦ Ya, kita bisa kapal kanggo FBA mining. 
    3.Can sampeyan selaras werna? 
    ♦ Mesthi 
    4.We pengin desain paket kita, ok?
    ♦ Mesthi, giftbox, kertu blister, PP tas utawa liyane sing kaya?
    5.How kowe nambah logo?
    ♦ Miturut printe sutra, utawa jahitan utawa liyane sing kudu
    6.Is iku dienggo kanggo nyampur tangan kiwa & tangan tengen utawa akeh model? 
    ♦ Ok
    7.Can nyampur akeh model pesawat?
    ♦ Ya, kang model apa seneng kanggo dicampur?

     

    Packaging & Shipping

     

     

    Contact Us

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • 1

    About us

    Product line抬头Product lineOur partner4Contact us

     

     

     

     

    Related Produk

    Langganan Kanggo Kita Newsletter

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Follow Us

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03