Shinee pet udang asu kucing dolanan pabrik pabrik grosir

Katrangan singkat:


  • Pelabuhan:Ningbo utawa Shanghai
  • Katentuan Pembayaran:L/C, D/A, D/P, T/T
  • MOQ:100 pcs
  • Merk:Shinee
  • wektu pangiriman:Biasane 20 dina
  • Kustomisasi:Logo lan paket khusus
  • Paket:Custom utawa normal
  • ukuran:32*20*8cm
  • Bobot:130g
  • Bahan:Plush
  • Detail Produk

    perusahaan kita

    Tag produk

    Ningbo J & E impor lan ekspor Co., Ltd. Didegaké ing 2010. Perusahaan kita dumunung ing Ningbo, produk utama kita kalebu gapura safety pet, kandang pet, omah kucing lan wit kucing ing pabrik kita dhewe.Saiki kita duwe luwih saka 200 buruh lan area 5000 meter persegi.Kapabilitas produksi tekan 30pcs 40ft kontaner saben sasi.Kanthi cara liyane, kita uga nindakake bisnis perdagangan kabeh jinis produk kewan liyane.Iki kalebu kerah & leashes pet, sikat pet, feeder pet, dolanan kucing, aksesoris kewan cilik.

    Kualitas apik, layanan apik, rega apik lan efisiensi dhuwur minangka prinsip bisnis kita.Adhedhasar iku, produk kita wis didol menyang Amerika Utara, Eropa, Korea lan Jepang .Apamaneh, kita wis duwe reputasi apik ing marketing kasebut.Kanggo ngembangake bisnis luwih akeh karo pelanggan lawas lan anyar, kita wis nggawe departemen sumber lan desain dhewe kanggo item pet anyar saben dina.


    Pabrik

    Pabrik kita diadegake ing taun 1997, khusus ing produksi pasokan pet, duwe pengalaman manufaktur 20 taun, kualitas produk liwat standar IS0 14001 / SGS / EN1930-2011.Pabrik kasebut dumunung ing Ninghai, sawijining kabupaten Ningbo, 45 menit saka Bandara Ningbo., 50 km saka Stasiun Kereta Api Ningbo.Produk utama kita kalebu gapura safety pet, kandang pet, omah kucing lan wit kucing, pabrik 5000 meter persegi kita nduweni kapasitas saben wulan 30-50pcs kontainer 40ft, ana total 200 buruh ing pabrik kita.Kita duwe departemen riset lan ngembangake dhewe, lan ngirim proyek sampeyan, kita bakal menehi sampel sing apik ing 7-15 dina.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1

    About us

    Product line抬头Product lineOur partner4Contact us

     

     

     

     

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Buletin Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Tindakake Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03