Pet Dog Toys 6 Pack Gift Set Dog Tali Toy Set Dog Puppy Chew Toys Set

Katrangan singkat:

Ringkesan Rincian Cepet Tipe: Dolanan Pet Tipe Dolanan: Dolanan Chew Bahan: Plush+...


Detail Produk

Tag produk

Ningbo J & E impor lan ekspor Co., Ltd. Didegaké ing 2010. Perusahaan kita dumunung ing Ningbo, produk utama kita kalebu gapura safety pet, kandang pet, omah kucing lan wit kucing ing pabrik kita dhewe.Saiki kita duwe luwih saka 200 buruh lan area 5000 meter persegi.Kapabilitas produksi tekan 30pcs 40ft kontaner saben sasi.Kanthi cara liyane, kita uga nindakake bisnis perdagangan kabeh jinis produk kewan liyane.Iki kalebu kerah & leashes pet, sikat pet, feeder pet, dolanan kucing, aksesoris kewan cilik.

Kualitas apik, layanan apik, rega apik lan efisiensi dhuwur minangka prinsip bisnis kita.Adhedhasar iku, produk kita wis didol menyang Amerika Utara, Eropa, Korea lan Jepang .Apamaneh, kita wis duwe reputasi apik ing marketing kasebut.Kanggo ngembangake bisnis luwih akeh karo pelanggan lawas lan anyar, kita wis nggawe departemen sumber lan desain dhewe kanggo item pet anyar saben dina.


Pabrik

Pabrik kita diadegake ing taun 1997, khusus ing produksi pasokan pet, duwe pengalaman manufaktur 20 taun, kualitas produk liwat standar IS0 14001 / SGS / EN1930-2011.Pabrik kasebut dumunung ing Ninghai, sawijining kabupaten Ningbo, 45 menit saka Bandara Ningbo., 50 km saka Stasiun Kereta Api Ningbo.Produk utama kita kalebu gapura safety pet, kandang pet, omah kucing lan wit kucing, pabrik 5000 meter persegi kita nduweni kapasitas saben wulan 30-50pcs kontainer 40ft, ana total 200 buruh ing pabrik kita.Kita duwe departemen riset lan ngembangake dhewe, lan ngirim proyek sampeyan, kita bakal menehi sampel sing apik ing 7-15 dina.

Ringkesan
Rincian cepet
Tipe:
Dolanan Pet
Tipe Toys:
Dolanan Mamah
Bahan:
Plush + tali katun
Aplikasi:
asu
Fitur:
Eco-Friendly, Simpenan
Panggonan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng merek:
OEM, ODM
Nomer Model:
SE-PT-021
warna:
Customized
Bobot:
406g
Jeneng produk:
set dolanan asu
jeneng:
dolanan tali asu
Item:
dolanan mamah asu
Dianggo:
Dolanan Asu
Logo:
Logo Custom
MOQ:
50 set
Paket:
Tas munggah

Packaging & Pangiriman

Unit Penjualan:
Item tunggal
Ukuran paket tunggal:
Ukuran 35X25X5 cm
Bobot reged tunggal:
0,4 kg
Tipe Paket:
Toys asu disetel dikempalken dening Carton

Lead Time:
Jumlah (Potongan) 1 – 50 > 50
wetan.Wektu (dina) 15 Kanggo rembugan

Deskripsi Produk
Pet Dog Toys 6 Pack Gift Set Dog Tali Toy Set Dog Puppy Chew Toys Set


Nomer Model
Pet Dog Toys 6 Pack Gift Set Dog Tali Toy Set Dog Puppy Chew Toys Set
Bahan
Plush + tali katun
Ukuran
 
Bobot
406g
werna-werna
disesuaikan
Packing
Miturut panjaluk pelanggan
Ukuran Karton
  
Kanggo jinis pet
asu
Fitur produk
Pembawa Dog ruangan
MOQ
50 set
wektu pangiriman
Udakara 30 dina
Pelabuhan kiriman
Ningbo utawa Shanghai
OEM / ODM
Sugeng rawuh
Sampel
Kita bisa menehi conto sing wis ana bebarengan kanthi gratis





Produk liyane


Panuntun tuku


1. Apa sampeyan duwe saham?
♦ Ya, kita bisa ngirim ing 1 dina.
2. Apa sampeyan adol ing Amazon?
♦ Ya, kita bisa ngirim menyang gudang FBA.
3. Apa sampeyan bisa ngatur warna?
♦ Mesthi wae
4. We pengin desain paket kita, ok?
♦ Mesthi, kothak hadiah, kertu blister, tas PP utawa liyane sing disenengi?
5. Kepiye sampeyan nambah logo kita?
♦ Miturut printe sutra, utawa jahitan utawa liyane sing perlu
6. Apa bisa kanggo nyampur tangan kiwa & tangan tengen utawa akeh model?
♦ Oke
7. Bisa nyampur akeh model kanggo pesawat?
♦ Ya, model sing sampeyan seneng kanggo campuran?

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1

    About us

    Product line抬头Product lineOur partner4Contact us

     

     

     

     

    Produk sing gegandhengan

    Langganan Buletin Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Tindakake Kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03