About Company

Ninbo J & E impor lan ekspor Co., Ltd. Iki diadegaké ing taun 2010. Our company is located in Ningbo, produk utama Kita kalebu gapura pet safety, kandhang pet, house kucing lan wit kucing pabrik kita dhewe. Saiki kita kudu liwat 200 buruh lan 5000 kothak area meter. Kemampuan produksi tekan 30pcs kontaner 40ft saben sasi. On cara liyane, kita uga nindakake bisnis perdagangan kabeh jinis produk pet liyane. Padha sing klebu krah pet & leashes, sikat pet, feeders pet, Toys kucing, aksesoris kewan cilik ...

Langganan Kanggo Kita Newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Follow Us

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03